Docenten_oud

VOQ_8225_1

Ginny is afgestudeerd als pedagoog aan de Universiteit van Utrecht. Momenteel is zij fulltime met dans bezig. Ze heeft veel podiumervaring in binnen- en buitenland. Zo heeft zij onder andere gedanst bij Eva Simons, Sharon Doorson en Waylon. Ook was Ginny te zien in het tv-programma Dance Dance Dance en heeft zij gedanst tijdens het concert Let's Dance van Humberto Tan.

Ginny Pauw

Streetdance / Hiphop docent
VOQ_8199_1

Marthe is afkomstig uit België en woont sinds 2009 in Nederland. Dancehall is veel meer dan een dansstijl voor haar, het is tevens een manier van leven. Marthe heeft in korte tijd dancehall kunnen vertegenwoordigen in verschillende landen en steden, zoals New York, Italië, Rusland, Frankrijk, Colombia... maar ook op nationale Nederlandse tv als assistent choreograaf bij So You Think You Can Dance en Xite.

Marthe Vangeel

Dancehall docent
shar

Sharon won op 6 jarige leeftijd de Mini-Playbackshow. In 2004 maakte ze deel uit van de girlband Raffish, en scoorde ze een nummer 1-hit. Na de afronding van haar studie aan de Popacademy, studeert Sharon in 2012 af aan het conservatorium in Rotterdam. Bij The Voice of Holland eindigde ze als één van de vier finalisten. Als soloartiest bracht Sharon verschillende singles uit. Ook deed ze mee aan Expeditie Robinson, De Beste Zangers van Nederland, en was ze jurylid van The Next Boy/Girl Band.

Sharon Doorson

Zangcoach
Jordy

Jordy is afgestudeerd aan de dansopleiding Rijn Ijssel in Arnhem en begint nu aan het HBO van Lucia Marthas in Amsterdam. Hij heeft veel wedstrijden gedaan in binnen- en buitenland. Met zijn crew D-Crew stond hij in de liveshows van Everybody Dance Now en met de RebellionRookeez in de halve finale van Holland's Got Talent.

Jordy Sparidaens

Feminine docent
carmen

Carmen is in 2016 afgestudeerd aan het MBO van het Rijnijssel college in Arnhem, richting artiest urban dans. Zij is gespecialiseerd in de stijl hiphop en danst in een crew genaamd Tocsick. Met deze crew heeft zij veel optredens in binnen- en buitenland gedaan en ook heeft Carmen met deze crew aan verschillende tv-programma's meegedaan, zoals Battle on the Dancefloor en Everybody Dance Now.

Carmen Chloë

Hiphop docent
reis2

Op zijn 10e verhuisde hij van Angola naar Nederland. Op 18-jarige leeftijd begon hij met dansen. Uiteindelijk werd hij toegelaten tot Lucia Marthas. Reis geeft Afrodance, omdat hij zijn passie en liefde voor zijn cultuur met de rest van de wereld wil delen. Reis is bekend om zijn energieke stijl en energie tijdens zijn lessen.
Reis heeft samengewerkt met diverse artiesten zoals P-square, Fedde Le Grand, Ronnie Flex, broederliefde, Sydney Samson en vele anderen.

Reis Fernando

Afrodance docent
jenn

Jennifer volgt momenteel een evenementen opleiding op het MBO in Utrecht. Zij was de afgelopen jaren veel bij Beatz te vinden om lessen te volgen, als hulpdocent bij de Streetdance Xtra groepen en als baliemedewerker. Sinds dit jaar danst zij in de selectie van Beatz en is zij begonnen als Streetdance docent.

Jennifer Frericks

Streetdance docent
27fa073a-8f8d-46ee-ba94-72483114b51d

Jody is afgestudeerd als uitvoerend danseres aan de Fontys dansacademie, contemporary-urban in Tilburg. Ze werkt als danser en choreograaf in het binnen- en buitenland, waaronder Engeland, België, Duitsland, Israël en Italië. Daarnaast was ze te zien bij de concerten van Vrienden van Amstel Live 2018 bij de artiesten Mr. Probz, Armin van Buuren en Kenzington.

Jody Geijsendorpher

Hiphop docent
Sofie2

Sofie begon op haar 13e met dansen, maar is daarna nooit meer gestopt. Momenteel volgt ze haar laatste jaar aan de HBO Fontys Dansacademie, waar ze word opgeleid tot een contemporary urban / allround danseres. Zelf specialiseert ze zich voornamelijk in hiphop, female en heels. Sofie heeft al voor een aantal artiesten mogen dansen, en gaat er alles aan doen om haar dromen te blijven nastreven nu haar studie bijna afgerond is!

Sofie Hofstee

Streetdance / Hiphop docent

Valerie begon op vijfjarige leeftijd met dansen. Na het bepalen van haar VWO diploma besloot ze haar dromen na te jagen en voor dansen te gaan! Inmiddels geeft ze lessen in binnen- en buitenland en traint ze meerdere dansers en crews voor nationale en internationale wedstrijden. Haar doel is om zoveel mogelijk mensen te inspireren met dans.

Valerie van Leeuwen

Hiphop docent
e90936c3-2e4e-4f8e-bf76-610a5bd05508

Pernille is op haar 4e begonnen met dansen. Ze heeft de vooropleiding aan Lucia Marthas afgerond en zit momenteel in het laatste jaar van het VWO. Ze heeft in 2016 bij de concerten van Nick en Simon in Ahoy gedanst. Daarnaast heeft ze tijdens de eindshows van Beatz gedanst bij Sharon Doorson, Jay Jawson en Rolf Sanchez. Haar droom is om als professioneel danseres het commerciële werkveld in te gaan.

Pernille de Kruijf

Streetdance docent
VOQ_7931_1

Lieke is afgestudeerd aan de Rotterdamse Hogeschool voor de Kunsten Codarts en heeft stage gelopen in New York. Met haar team o.l.v. Vincent Vianen heeft zij het tv-programma The Ultimate Dance Battle gewonnen. Verder heeft zij gedanst in de theaterproductie Hong the Show o.l.v. Roy Julen en heeft ze gedanst voor Nike, Lancome, Yves Saint Laurent, Holland Casino, The Devils, Gerard Joling, Gordon en LG.

Lieke van Kesteren

Modern / klassiek docent
dev

Volgt binnenkort

Devanté Walden

Afrodance / Hiphop docent
IMG_4507

Tamara is in 2015 afgestudeerd aan de Fontys hogeschool van de kunsten, zij heeft hier de opleiding docent dans afgerond. Sinds haar afstuderen is Tamara als dansdocent werkzaam op diverse dansscholen en verzorgt zij educatieve dansprojecten binnen het primair- en voortgezet onderwijs. Daarnaast heeft zij verschillende (dans-) projecten gedaan in o.a. Zuid-Afrika en Peru.

Tamara Brussé

Peuterdans docent

Sanne Pot

Dancehall docent

Sophia Mason

Moderne dans docent

Michelle Klinkenberg

Streetdance / hiphop docent

Lisette Koster

Shannon de la Rambelje

Streetdance / hiphop docent

Jamie Apon

Streetdance docent