Zanglessen

Zangcoach Sharon Doorsonimg_1753
Sharon won op zesjarige leeftijd de Nederlandse televisieshow de Mini-Playbackshow. In 2004 maakte ze deel uit van de girlband Raffish, waarmee ze in 2004 een nummer 1-hit scoorde met de single Plaything. Na de afronding van haar studie aan de Popacademy, studeert Sharon in 2012 af aan het conservatorium in Rotterdam. Met haar deelname aan The Voice of Holland eindigde ze als één van de vier finalisten. Als soloartiest bracht Sharon verschillende singles uit zoals Fail In Love, High On Your Love en Something Beautiful. Ook deed Sharon mee aan Expeditie Robinson, De Beste Zangers van Nederland, en was ze jurylid van The Next Boy/Girl Band.

 

Zanglessen
De zanglessen bij Beatz DanceStudio worden gegeven in kleine groepjes van 5-10 leerlingen.
Maandag 18.30 uur: Zangles beginners/intermediate 10-15 jaar
Maandag 19.30 uur: Zangles beginners/intermediate volwassenen/16+
Maandag 20.30 uur: Talentclass (13-18 jaar)

 

Beginners/intermediate les
Hou je van zingen, maar heb je nog geen/weinig ervaring dan is deze les geschikt voor jou. Er wordt gewerkt aan je zangtechnieken en er worden verschillende nummers ingestudeerd.

 

Talentclass
Hou je van zingen? Zou jij op een groot podium willen staan, of misschien wel auditie willen doen voor The Voice of Holland en klaargestoomd worden voor het vak als artiest? Dan is deze les geschikt voor jou! Tijdens deze les wordt er gewerkt aan je zangtechnieken, performance en worden er verschillende nummers ingestudeerd, waarmee je aan het eind van het seizoen in het theater zal optreden.

 

Kosten zangles 60 minuten
Proefles = €10,-
Beginners/intermediate les = €125,- (per 10 lessen)
Talentclass = €150,- (per 10 lessen)

 

Je kunt jezelf aanmelden voor een van de bovenstaande lessen door jouw naam en leeftijd te mailen naar info@beatzdancestudio.nl. Je ontvangt dan een bevestiging per mail.

 

Bij voldoende animo zal er ook een zangles gestart worden voor leerlingen jonger dan 12 jaar. Je kunt je hiervoor aanmelden en dan ontvang je bericht zodra we gaan beginnen.